Ágó blogja

A Műegyetemen és a Danubiusban eltöltött nem kevés idő megörökítésére hoztam létre ezt a blogot. (Meg saját szórakoztatásomra is...) Változó rendszerességgel frissítem, de olyankor is igyekszem beszámolni mindenről, ami az eltelt időben történt velem. Mostanában főleg az első maratonimmal kapcsolatos dolgokról írok. Ha itt jársz, nyugodtan hagyj egy kommentet! :)
Honlapom: agoston91.eoldal.hu (sajnos megszűnt)

Strava

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

hozzászólások

  • bsteve: reag az off-ra: fránya spanyolok :SSSSS inkább nézek olyat, ami felvidít: www.youtube.com/watch?v... (2010.07.08. 10:49) Másfél hét...
  • b.agoston: Hát, nem is tudom... Kicsit hosszú, még 4 nap alatt is... Ezt lefutottam, de egyelőre maradok a 21... (2009.12.20. 22:37) Futás - félmaraton

Bajnokok vagyunk!!!

2009.07.20. 02:16 | b.agoston | Szólj hozzá!

Címkék: verseny ob

 Megnyertük a kielt! :) Mivel már nagyon késő van, csak röviden összefoglalom, ami az OB-n történt. Pénteken peror, 5 hajó, 5.-ek lettünk, úgy, hogy a Csepel egyetlen másodpercre volt tőlünk, és majdnem megvoltak - igaz, a majdnemekre nem adunk. Szombaton négyes, pechünk volt, noncoxban 3, coxban 5 induló volt, így küzdeni kellett az éremért. Nagyon erős ellenszél volt (később megjött a vihar is, ami országosan kárt okozott, itt szerencsére 10 perc intenzív esővel elvonult; a versenyt kb. másfél órára félbeszakították), de mi még versenyeztünk. A beállítás is tövv, mint 10 percig tartott, a pálya kb. 9'30-ig, megint a Csepellel harcoltunk, ezúttal a dobogóért, de egy hajónyival, kb. 10 mp-el(! - ennyi volt az egy hajó a szélben) kikaptunk. Pedig állítólag végig jobban jöttünk, és a speaker azt mondta, hogy jóval erősebbnek tűnünk, csak sajnálni lehet, hogy nem mi jöttünk be harmadiknak. A nap híre azonban az volt, hogy a Külkertől kaptunk kielboatot, mégpedig egy Schellenbachert(!). 

Vasárnap terveinkben 3 pálya szerepelt, ehhez a kiel előfutamából tovább kellett jutni, ez - mint a címből is látszik - nem okozott gondot. Én szinte végig lazán húztam az előfutamot, és a kocsi sem pörgött úgy, ahogy maxon ment volna. De így is nagyon simán bejutottunk, az első 3 hajó együtt ért be, 2 mp-en belül, mi lettünk a másodikok, ez a 2. időt jelentette összesítésben is. A döntőben végig elöl voltunk, ha nem is végig vezetve, de mindig legfeljebb egy méterre lemaradva a BEE mögött jöttünk, ők a végére elfáradtak, 3.-k lettek, a Külker jött föl másodiknak, sőt, a végén nagyon jöttek, de még épp egy másodperc megmaradt, így mi vagyunk a bajnokok. 

A négypárnak nem volt szerencséje a döntőben, és mindenki fáradt volt, így nem is igazán akartuk a nyolcast, de muszáj volt. De majdnem lekéstük, a 16.00-s rajtra 15.54-kor értünk föl, az utolsóó pillanatban figyelmeztetés nélkül. A futamban 3 hajó elment, őket nem tudtuk volna megverni, de a másik két lemaradót - akikkel együtt mentünk 1500-1600-ig, lehajráztuk, a végére nagyjából összeálltunk, ennyi volt benne. 

Így röviden összefoglalva nagyon elégedettek lehetünk, két 4., egy 5. és egy 1. hely, még ennél rosszabbat is aláírtam volna előre. Holnap még többet is írok az OB-ról, de lassan tényleg aludnom kéne.

Még annyit végezetül, hogy (mivel a folytatáson már korábban is elgondolkoztam) "a csúcson kell abbahagyni", de hogy mi lesz, azt kb szeptember felé fogom eldönteni véglegesen, de az biztos, hogy az őszi versenyeken elindulok. Aztán majd lesz valami. 

Jó éjt, és szép nyarat - mert most kezdődik a pihenés! :) 

A bejegyzés trackback címe:

https://agoston91.blog.hu/api/trackback/id/tr391255811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása