Ágó blogja

A Műegyetemen és a Danubiusban eltöltött nem kevés idő megörökítésére hoztam létre ezt a blogot. (Meg saját szórakoztatásomra is...) Változó rendszerességgel frissítem, de olyankor is igyekszem beszámolni mindenről, ami az eltelt időben történt velem. Mostanában főleg az első maratonimmal kapcsolatos dolgokról írok. Ha itt jársz, nyugodtan hagyj egy kommentet! :)
Honlapom: agoston91.eoldal.hu (sajnos megszűnt)

Strava

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

hozzászólások

  • bsteve: reag az off-ra: fránya spanyolok :SSSSS inkább nézek olyat, ami felvidít: www.youtube.com/watch?v... (2010.07.08. 10:49) Másfél hét...
  • b.agoston: Hát, nem is tudom... Kicsit hosszú, még 4 nap alatt is... Ezt lefutottam, de egyelőre maradok a 21... (2009.12.20. 22:37) Futás - félmaraton

2016 egyetlen bejegyzése

2016.12.31. 17:35 | b.agoston | Szólj hozzá!

Címkék: szilveszter hétköznapi

Ez az év is eltelt, és úgy látom, egyetlen bejegyzést sem írtam. Legalábbis ide nem.

Na, nem azért, mert ne történt volna sokminden. Sőt, annyi minden történt idén, hogy blogbejegyzésekre nem is maradt idő. Így év végén azért jó visszaemlékezni az elmúlt 366 napra, szóval meg is teszem. Az idő rövidsége miatt ezúttal is csak címszavakban, de azért nagyjából időrendben.

Zúzmara félmaraton a lóversenypályán (és a Hungexpón), MSc záróvizsga és kitüntetéses diploma, álláskeresés és állásinterjúk, közben pihenés, Dürer szervezés. Evezős versenybíró képzés, majd vizsga, tavasszal és nyáron gyakorlat a versenyeken. Várostervezési napok, szervezés, lebonyolítás, zsűritagság. Utolsó (nappali) szakkolis kirándulásaim (Ajka, forgalomtechnikai elem gyár, majd Székesfehérvár vasútállomás [+ biztberhiba]). Állásinterjúk, munkakezdés. Rögtön céges kirándulás. Hajós, Baja, Gemenc, Szekszárd, jó borok, Gemenci Erdei Vasút.
Evezős versenyek (bíróként) Dunai regatta, háromnegyed részt elmaradt, szeles válogató, esős Csepel-kupa, Budapest Bajnokság, OB.
Fociválogatottunk EB-szereplése, Ausztria, Izland, Portugália; csoportelsőség, majd Belga meccs - a vége nagy arányú, de legalább megpróbáltuk.
Vacsora, majd lánykérés. Igen. :) Azóta esküvő szervezgetés és a közös életünk tervezgetése (vagy inkább a korábbi tervezgetésből konkrét tervezés).
Nyár, munka, egyeztetések, küzdelmek (főleg „kedvenc" vasúttársaságunk képviselőivel); de úgy tűnik, elég jó infrát sikerül tervezni. (Hogy hová, az nem blog-téma; de a hírekben gyakran lehet róla hallani :) )
Hétvégente Balaton, pénteken délután vagy este le, hétfő reggel fel (így nem is igazán hiányoztak az amúgy eléggé hiányzó Katicák...). Balaton családdal, immár menyasszonyommal, kórustábor. Közben Olimpia. Keveset látunk belőle, de mégis sokat. (Néha meló közben is muszáj volt nézni...)
Diákolimpia - vizsga evezős bíróként. Tavasztól egyedül is boldogulni kell így.
Sokadik félmaraton, majd ezúttal csak 10 km a maraton fesztiválon; BSI túranap Csillaghegyen, végül az év lezárásaként 14 km Siófokon - közben persze zajlik a dél-balatoni átépítés II. üteme.
Munka, közben néha edzés is, és valamennyire a Dürer szervezés is belefér; de egyre kevésbé (talán nem is zavar annyira...) Szakkoli, csapatépítéseken még ott vagyok (köztük a dél-alföldi túrán [Kiskunmajsa, Szeged] is), gyűléseken néha, programokon kevésbé; ez van. Ja, KVÚ blog, arra sincs sok idő, de azért megpróbálom...
Év közben néhány színdarab, MüPa, csütörtöki forró csokik - az esküvőszervezés jegyében, meg csak úgy.
Ősszel emberkísérlet magamon: bő egy hét mobil nélkül. Túléltem, de elsősorban a BKK-Futár hiányzott.
Voltunk idén több esküvőn is, akadt néhány sörözés is, több társasággal is.
Év vége, karácsony - jajj, mi lesz jövőre? :)
Eltelt az év, a szürke hétköznapok mellett voltak ünnepek, és nagybetűs Ünnepek is, szerencsére.
A jó időbeosztás egyre fontosabb lesz - ennél több időm már soha nem lesz, azt hiszem.

Hát, kb. így telt az első, majdnem teljesen egyetem nélküli évem.

Nem volt rossz év, sőt; remélem, 2017 legalább ennyire jó lesz.

Mára ennyi, készülődni kell.

Szép estét, aztán persze BÚÉK! (Immár az új helyesírás szerint, vagyis nem b. ú. é. k.)

Á

 

ui. Azért megpróbálok legközelebb nem egy év múlva írni.

A bejegyzés trackback címe:

https://agoston91.blog.hu/api/trackback/id/tr8212086505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása