Ágó blogja

A Műegyetemen és a Danubiusban eltöltött nem kevés idő megörökítésére hoztam létre ezt a blogot. (Meg saját szórakoztatásomra is...) Változó rendszerességgel frissítem, de olyankor is igyekszem beszámolni mindenről, ami az eltelt időben történt velem. Mostanában főleg az első maratonimmal kapcsolatos dolgokról írok. Ha itt jársz, nyugodtan hagyj egy kommentet! :)
Honlapom: agoston91.eoldal.hu (sajnos megszűnt)

Strava

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

hozzászólások

  • bsteve: reag az off-ra: fránya spanyolok :SSSSS inkább nézek olyat, ami felvidít: www.youtube.com/watch?v... (2010.07.08. 10:49) Másfél hét...
  • b.agoston: Hát, nem is tudom... Kicsit hosszú, még 4 nap alatt is... Ezt lefutottam, de egyelőre maradok a 21... (2009.12.20. 22:37) Futás - félmaraton

pihenőnap

2009.06.17. 16:34 | b.agoston | Szólj hozzá!

Címkék: hétköznapi

 Hétfőn délután négyeseztünk, összeült az atom-versenynégyesünk. A Simon sztrókolt meg kormányzott, de szar volt. Minden bokorba belement, mi meg nem igazán vettük komolyan Szilassyval az edzést, mindegyik fáról szedtünk egy-egy ágat, és kitűztük a villára dekorációnak. Mentünk két kiságat, de menekültünk a végén haza. Edzés előtt már megcsináltuk a kondit, úgyhogy jöhettünk. 

Tegnap délelőtt orvosnál voltam, rekordgyorsasággal, kevesebb, mint 2 óra alatt végeztem! Edzésen négypár, Peti sztrókolt, én kormányoztam (Atlanta), Hanzi (H. Kristóf) és a Mohai Andris alkotta a további legénységet. 2,5 teljes Árpádot sikerült produkálni, szenvedtünk, de legalább megvolt az edzés!

Ma délutánra pihit kaptunk, reggel volt edzés, peror (helyesebben: pair oar - de ez sokkal hosszabb). Nagyon szarul ment, alig haladt a hajó, meg szokás szerint billegtünk. De a második kör után, amikor már jöttünk le a nagyágban, olyan történt, amire nem számítottunk. A hajó egyszercsak megállt balanszban, és elkezdett futni. Tök jó érzés volt a vége, és hirtelen megszűnt minden addigi fájdalom. Ezért peroroznak az emberek, hogy sok szenvedés után legyen egy ilyen 2 km. Jó lenne, ha a BpB-n és majd az OB-n is lenne egy-egy ilyen kétezer. Utána kondiztunk kicsit, a párosból a fekvehúzás-guggolást, a maradék 3 pár majd holnap. 

Holnap is reggel lesz edzés, mert délután biziosztás következik. Szokás szerint nem izgat, bár "pontszerző év van". Olyan lett, amilyen lett. Mat, fiz, Nyt, Német 5, Irod, töri 4, ez 3 pont veszteség az 50-ből. Nem vészes. De úgyis mindenről az érettségi dönt majd!

Pénteken is 2 edzés, 7 és du. 3, utóbbin nyolcas, mind a kettő összeül, a serdülő és az ifi is. Érdekes lesz, de remélem, jó is. Egyébként ma volt a BpB nevezési határideje. 

Most egyelőre ennyi, holnap szerintemn írok este, TeDeum után. (4-kor kezdődik).

Jó éjt előre is! :D 

 

ui. most jut eszembe, ma volt egy ütközés. a serdülő 4x és a felnőtt 4- találkozott a Kiság tetején. Vikmtorék mentek föl, a felnőttek nyomattak le. Nem tudom, ki hjogyan hibázott, de szerintem fele-fele. Tudjuk, a felnőttek nem néznek soha előre, ha nyomatnak. Szerencséjük volt, mert csúnyábban is megsérülhettek volna, így csak a foszöld négyes orra tört el teljesen. Ez van... :S 

Na jó, tényleg ennyi. 

A bejegyzés trackback címe:

https://agoston91.blog.hu/api/trackback/id/tr91191433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása