Ágó blogja

A Műegyetemen és a Danubiusban eltöltött nem kevés idő megörökítésére hoztam létre ezt a blogot. (Meg saját szórakoztatásomra is...) Változó rendszerességgel frissítem, de olyankor is igyekszem beszámolni mindenről, ami az eltelt időben történt velem. Mostanában főleg az első maratonimmal kapcsolatos dolgokról írok. Ha itt jársz, nyugodtan hagyj egy kommentet! :)
Honlapom: agoston91.eoldal.hu (sajnos megszűnt)

Strava

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

hozzászólások

  • bsteve: reag az off-ra: fránya spanyolok :SSSSS inkább nézek olyat, ami felvidít: www.youtube.com/watch?v... (2010.07.08. 10:49) Másfél hét...
  • b.agoston: Hát, nem is tudom... Kicsit hosszú, még 4 nap alatt is... Ezt lefutottam, de egyelőre maradok a 21... (2009.12.20. 22:37) Futás - félmaraton

Róma után :)

2009.10.12. 20:55 | b.agoston | Szólj hozzá!

Címkék: utazás verseny hétköznapi

 Hát, sokminden történt előző írásom óta. 

Először is Tisza-kupa. Végül szombaton Jocóval volt Peror, és Peti helyett TiBával négyes és vasárnap Petivel peror. Szombaton mindkét számban 4 induló volt, negyedikek lettünk. Jocóval egész jól jöttünk, pedig messze volt ugyan a dobogó, de Jocó másodszor ült perorban... A négyest végül olaszvillásan szereltük fel, és én kormányoztam, a dobogót elérhettük volna. Vasárnap ötszázon nem jöttünk túl jól, öt indulóból 5.-ek lettünk, de még a 3. helyezett (Varga) Béláék sem voltak messze :). Végül nem ez lett az utolsó ifi versenyem, hanem egy héttel később az Öböl-kupa. Nyolcasban harmadikok lettünk, bár meglehetett volna a második is, de majdnem elvesztettük a harmadikat is. 

Az Öböl-kupa estéjén indultunk Rómába, Ward Mária rendalapításának/látomásának, nem is tudom, egészen pontosan, minek, de a Congregatio Jesu 400 éves jubileumi ünnepségére. Busszal mentünk Bécs-Klagenfurt-Villach-Udine-Padova-Firenze útvonalon, este 9-kor indultunk, másnap fél négykor értünk a Szent István házhoz. 24 fős zarándokcsapatunkból (ebből 3 sofőr) a sofőrökön kívül én voltam egyedüli fiú, de más országokból sem sok férfi érkezett. Most a programokról csak a teljesség igénye nélkül írok: 
Láttuk: Falakon kívüli szt. Pál bazilika, Circus Maximus, Forum Romanum, Trevi-kút; Szt. Péter tér, -bazilika, Vatikán; sok-sok templom ;)
Az ünnepségsorozat keretében programok, amiken részt vettünk: Közös nyitó ünnepség és koncert (Piazza del Popolo), pápai audiencia (a 6. sorban, kb 10 m-re a pápától ültünk), közös ünnepi szentmise (szt. Ignác templom), A CJ és az IBVM generelátusának (fő-fő-fő központjának) bemutatása, fogadás (hatalmas eszem-iszom :P)
A csapattal csütörtök este, a búcsúvacsora egy pizzázóban volt, fogyasztottunk rendesen pizzát és bort ;) 
Péntek du. 3-kor indultunk haza, Firenzénél dugóba kerültünk a sztrádán, az osztrák-olasz határtól pedig sokat esett, és szombat délelőtt fél 10-re értünk haza. 

Olaszországban végig nagyon meleg volt, és a nap csak úgy égetett, itthon pedig elért minket az ősz. Szalagavatóig már csak 5 hét, ebből egy az őszi szünet... 

Ma is táncpróbánk volt, edzésre holnap megyek, de valahogy nem hiányzik... :S De ez van... Mára ennyi, nagyon sokat tudnék még írni, de nem fogok most, talán majd egyszer, ha több időm lesz. 

Jó éjt! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://agoston91.blog.hu/api/trackback/id/tr631446022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása