Ágó blogja

A Műegyetemen és a Danubiusban eltöltött nem kevés idő megörökítésére hoztam létre ezt a blogot. (Meg saját szórakoztatásomra is...) Változó rendszerességgel frissítem, de olyankor is igyekszem beszámolni mindenről, ami az eltelt időben történt velem. Mostanában főleg az első maratonimmal kapcsolatos dolgokról írok. Ha itt jársz, nyugodtan hagyj egy kommentet! :)
Honlapom: agoston91.eoldal.hu (sajnos megszűnt)

Strava

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

hozzászólások

  • bsteve: reag az off-ra: fránya spanyolok :SSSSS inkább nézek olyat, ami felvidít: www.youtube.com/watch?v... (2010.07.08. 10:49) Másfél hét...
  • b.agoston: Hát, nem is tudom... Kicsit hosszú, még 4 nap alatt is... Ezt lefutottam, de egyelőre maradok a 21... (2009.12.20. 22:37) Futás - félmaraton

Hosszú túrák előtt

2014.02.06. 02:16 | b.agoston | Szólj hozzá!

Címkék: utazás egyetem szünet

...és alatt. Mert igazából már elkezdődött. Emiatt (is) rövid leszek.

Szóval, ma - miután aláirattam a külső konzulensemmel a diplomamunka jelentkezési lapomat, "leugrottam" Veszprémbe, átvenni a jegyemet a Löwen meccsre. Tényleg csak egy ugrás, Kelenföldről 1:20', bár az Aréna a vasútállomástól kb. fél óra séta. Mivel a kétóránkénti ütem keresztje pont ott van, így pont két órám volt elérni a csarnokba, átvenni a jegyet, kicsit nézni a kicsik edzését, majd vissza a vonathoz. Holnap (azaz már ma, csütörtökön) délután megyünk Miskolcra, Dürer döntőt szervezni, pénteken reggel megcsinálom fő feladatomat, a regisztrációt, aztán este hazajövök. Szombat délután meg megyek Karlsruhéba. Vasárnap átruccanunk Mannheombe a Rhein-Neckar Löwen - MKB-MVM Veszprém férfikézi BL-meccsre, de előtte egy evezés tervben van... Aztán még pár napig maradok Karlsruhéban, szerda-csütörtök éjjel átmegyek Münchenbe, ott eltöltök fél napot, majd hazavonatozom. Röviden ennyi az útiterv, de hozzáteszem, hogy lesz benne railjet (jó, az itthon is van, de "sógoréknál" 230-cal is megy, az már nem kevés...), ICE és TGV is. Plusz ugye Tram-Train Karlsruhéban és környékén. Szóval jó kis tanulmányi kirándulás lesz ez. :)

Az első oktatási hét hétfőn kezdődik, két szab.vált felvettem, azok ki fogják bírni nélkülem az első órát. A diploma meg annyira nem kapkodós (még). De amint hazajövök, szombaton farsang. Valószínűleg az utolsó. De erről majd talán később. Közben meg az MSc felvételit is be kell adni. (Nagyrészt kitöltve meg befizetve, csak hitelesíteni kell.)

Most befejezem, mert több mint ezer km áll előttem a következő napokban... :D

Karlsruhéból valószínűleg nem fogok írni, legfeljebb twitterre*, mert gépet nem viszek, csak mobilt. Mobilról meg csak szóközök és sortörés nélkül, kis betűkkel tudok ide írni - mert buta a blog.hu... De talán elég lesz a twitter is :)

Jó éjt!

_____________

* twitter.com/agoston91

A bejegyzés trackback címe:

https://agoston91.blog.hu/api/trackback/id/tr275801037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása