Ágó blogja

A Műegyetemen és a Danubiusban eltöltött nem kevés idő megörökítésére hoztam létre ezt a blogot. (Meg saját szórakoztatásomra is...) Változó rendszerességgel frissítem, de olyankor is igyekszem beszámolni mindenről, ami az eltelt időben történt velem. Mostanában főleg az első maratonimmal kapcsolatos dolgokról írok. Ha itt jársz, nyugodtan hagyj egy kommentet! :)
Honlapom: agoston91.eoldal.hu (sajnos megszűnt)

Strava

Naptár

hozzászólások

  • bsteve: reag az off-ra: fránya spanyolok :SSSSS inkább nézek olyat, ami felvidít: www.youtube.com/watch?v... (2010.07.08. 10:49) Másfél hét...
  • b.agoston: Hát, nem is tudom... Kicsit hosszú, még 4 nap alatt is... Ezt lefutottam, de egyelőre maradok a 21... (2009.12.20. 22:37) Futás - félmaraton

IÓ!

2009.06.06. 22:11 | b.agoston | Szólj hozzá!

Címkék: hétköznapi

 Közeledik a tanév vége, már csak egy hét, azt' jön a pihe... khmm, akarom mondani, jön az edzés! Már csak 2 fizika röpi lesz, a töri kisérettségit csütörtökön megírtuk. Akármilyen lett, úgyis négyes leszek, 3,6...4,4 lehet az átlagom, kb négyes lett, úgyhogy nincs igazán kérdés. Amit nem tudok, az a biosz és a fizika, félévkor mindkettő 5D volt, most a biosz 4-5 között van, nem tudom, milyen lett pénteken a tz-m. Fizikából ha ötös lesz a két röpi, 5D, ha nem, sima 5. Irodalom valószínűleg 4, nyelvtan doga pénteken volt, attól függ csak a jegy. Most már tuti, hogy jövőre nem megyünk fizika faktra, mert semmit sem tanultunk. Úgyhogy jövőre csak matekfakt lesz, ez az egyetlen a 8-10 fakt közül, ami tényleg ért valamit. 

Ja, jut eszembe, még nem is mondtam, a német írásbeli érettségi írásbelije 99%-os lett. Szóbeli valamikor júni 22-24 között; ott már valószínűleg egy pontot sem vesztek, úgyhogy az a 99% egész jól kinéz... :)

Szóval, egy hét, és napi két edzés. Pontosabban egy hét, és kezdődik a minden nap 2 edzés. Mert kedden és pénteken reggel 6-tól edzés, a fizika és matek faktot le fogom lógni. Kelek helyette ötkor, de inkább, mint fizika. Most hétvégén van vidékbajnokság, de a Peti nem ért rá, úgyhogy majd a BpB-n lesz minden kvalifikáció. Múlt héten már volt egy nyolcasedzés, egész jó volt; hétfőn négyesezünk, kedd reggel peror, stb. Annával még meg kell beszélnünk, de OB-n a nyolcas, négyes, peror mellett el szeretnénk indulni utánpótlás kielben is.  De ez még a jövő zenéje, mert nem biztos, hogy lesz hajó. 

Az edzésekről még annyit, hogy egy hete du. ötkor kezdjük, így kissé mkésőn értünk haza; de már csak egy hét van, nem kell tanulni. Ja, és végre van futás is az edzéstervben, nem kell külön időt szánni rá. 

A tavaszi felméréseken 96 pontom lett, a szeptemberi és januári 85-nél sokkal jobb. 230 cm helyből távol, 60 fekvő, 140 felülés és 110 hátizom. Utóbbit csak addig csináltuk, amíg meg lett a max pont. Cooperen megint nem sikerült normálisan elrajtolni, épp ittam, úgyhogy volt 10 mp hátrányom. Majdnem meglett a 9 kör, azaz 2700m. De ennél többet nem nagyon fogok tudni futni, mert teljesen egy tempóban futottam végig, a végén nagyon küzdve sem volt gyorsabb, nem sprint volt, csak sima futás. Nem lett volna gyorsabb. Ez van, nem gyorsnak kell lenni, hanem állóképesnek, az pedig meg van, és meg lesz OB-ra meg szeptember 6-ra. 

Most kb ennyi, lassan megyek aludni. Holnap kimegyünk a Szigetre, Sportvarázs van, jönnek a veszprámi kézisek :) Jó éjt, és kitartást az utolsó héthez! :D 

 

süti beállítások módosítása