Ágó blogja

A Műegyetemen és a Danubiusban eltöltött nem kevés idő megörökítésére hoztam létre ezt a blogot. (Meg saját szórakoztatásomra is...) Változó rendszerességgel frissítem, de olyankor is igyekszem beszámolni mindenről, ami az eltelt időben történt velem. Mostanában főleg az első maratonimmal kapcsolatos dolgokról írok. Ha itt jársz, nyugodtan hagyj egy kommentet! :)
Honlapom: agoston91.eoldal.hu (sajnos megszűnt)

Strava

Naptár

hozzászólások

  • bsteve: reag az off-ra: fránya spanyolok :SSSSS inkább nézek olyat, ami felvidít: www.youtube.com/watch?v... (2010.07.08. 10:49) Másfél hét...
  • b.agoston: Hát, nem is tudom... Kicsit hosszú, még 4 nap alatt is... Ezt lefutottam, de egyelőre maradok a 21... (2009.12.20. 22:37) Futás - félmaraton

Diákolimpia

2009.09.19. 23:59 | b.agoston | Szólj hozzá!

Címkék: verseny hétköznapi

 Ma volt a Diákolimpia Velencén. de előbb a hét eseményei.

Hétfőn keringőpróba, suli, edzés (szkiff (NDK 1x)). Kedden 4 óra + előtte fizika Pál tanár úrral, utána orvos, fél 4-re értem haza (fél 1-re mentem). Szerdán 3 óra után sportorvoshoz távoztam, nem ment nagyon lassan (gyorsan sem), időben hazaértem és edzésre is (négypár (új NDK 4x): Viktor, Peti, Álmos, én). Csütörtökön szokásos, suli+ edzés. Utóbbin feleveztünk az öbölbe (NDK 1x), ott mentem egy kört, majd kikötöttünk leszereltük a hajókat és felraktuk a szállítóra, mert a BEE vitte őket diákolimpiára. Pénteken suli, benne fizika (HP), végén táncpróba, edzeni nem mentem, későn értem volna csak le, és úgysem lett volna normális edzés. 

24. Nike Budapest Félmaraton

2009.09.19. 23:06 | b.agoston | Szólj hozzá!

Címkék: verseny futás félmaraton ob

 Vasárnap délelőtt volt a verseny (2009. szeptember 6.), a Városligetben. Előző estére szervezték Anyáék a 18.  szülinapi meglepetéspatrimat, és aznap délután mentünk osztálykirándulásra.

Szóval, vasárnap. A rajt 10-kor volt, 9-re már odamentünk, hogy legyen idő bemelegíteni. A család többi tagja (apát kivéve) a 3,5 km-es Ligetkört futotta negyed 11-től. A bemelegítés: 3-4 oda-vissza volt a rajt és a Millenniumi híd között, majd gimnasztika, nyújtás. Ja, és hogy a Városliget szellemét megidézzem, hozzá kell tennem, amit még ezelőtt 5-6 évvel a gyorkoris időkben "tanultam", azaz. hogy a 3 legjobb száraz (é. nem jégen) bemelegítési mód egyike - a futás és a radiátor mellett - a NŐ. XD Na jó, ezt nem gondoltam komolyan, de kellett a futásomhoz az is, hogy Meli eljött. A rajt előtt közvetlenül is beszélgettünk még, a feszültséget levezettem, mert nem voltam még biztos a rajtnál abban, hogy le tudom futni. 

süti beállítások módosítása